Web development & branding

FAQ.

Bekijk de veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen.

Vragen zijn er om beantwoord te worden! Daarom vind je op deze pagina de vragen die ons het meest gesteld worden.
Hoe kunnen jullie zo snel leveren?
Wij hebben veel tijd geïnvesteerd in interne processen. Door dat deze processen zo optimaal mogelijk zijn ingericht kunnen we snel jouw website opleveren.
Kan ik makkelijk zelf aanpassingen doen?
Zelf aanpassingen doen aan je website is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij zeggen altijd, als je een tekstdocument kunt bewerken in Word, dan kun je ook de teksten aanpassen op je website! Ook foto’s aanpassen, vervangen of toevoegen is een fluitje van een cent. Zo hoef je dus niet steeds ons te vragen om iets aan te passen op je website maar hou je het beheer gewoon in eigen hand. Mocht je er toch niet uitkomen dan helpen we je natuurlijk graag op weg!
Kan ik mijn webshop gemakkelijk zelf beheren?
Evenals bij een normale website kun je ook je webshop heel gemakkelijk zelf beheren. Producten zelf toevoegen, aanpassen of verwijderen. Het kan allemaal zeer eenvoudig. Ook het bijhouden van je verkoopcijfers, omzet en voorraad zijn functionaliteiten die je kunt verwachten van een webshop gemaakt door Webvorm.
Wat is Wordpress?
WordPress is een van de meest gebruikte CMS’en wereldwijd. De meest uiteenlopende websites zijn ontwikkeld binnen WordPress. Ook veel van de websites die jij dagelijks bezoekt of gebruikt zijn gemaakt met WordPress. WordPress kent vele voordelen, van de stabiele basis die ervoor zorgt dat je website veel bezoekers aankan tot de gebruiksvriendelijkheid waarmee jij je foto’s en teksten kan aanpassen!
Wat is een CMS?
CMS is een afkorting voor Content Management Systeem, met andere woorden het systeem waarin je de content van je website kan beheren. Content kan in de vorm van tekst zijn, maar ook foto’s, blogberichten of in het geval van een webshop je producten. Een voorbeeld van een bekend CMS is bijvoorbeeld WordPress. Dit is tevens het CMS dat wij bij Webvorm gebruiken om jouw nieuwe website op te bouwen.
Blijft het bij de prijs uit de offerte?
De prijs die je op je offerte ziet staan is de prijs die je betaald. Bij Webvorm hebben we een hekel aan verrassingen achteraf, dit herken je zelf ongetwijfeld ook. Daarom staat transparantie centraal binnen iedere samenwerking. Vraag je een offerte bij ons aan? Dan weet je dus direct waar je aan toe bent en hoef je niet bang te zijn dat er achteraf nog extra uren worden berekend. Dit sluit aan bij onze 100% tevredenheidsgarantie!
Is mijn website goed beveiligd?
Met ons hostingpakket zorgen wij ervoor dat de website altijd up to date is. Ook zullen wij regelmatig beveiliging updates uitvoeren. Het account dat wij gebruiken voor beheer en je eigen account dat wij aanmaken zijn beide voorzien van een sterk wachtwoord.
Wat is hosting?
Hosting is wat ervoor zorgt dat jouw website online staat. Een website zonder hosting is als een vliegtuig zonder motoren. Je hebt het nodig om in de lucht te komen en te blijven. De hosting wordt door ons verzorgt op een server. Ook zitten dagelijkse back-ups inbegrepen bij onze hosting. Dit heeft als voordeel dat als je een fout maakt bij het bewerken van je site of er een virus op je site staat we dit snel en doeltreffend kunnen repareren voor je!
Wat is SEO?
SEO staat voor Search Engine Optimalisation wat makkelijk vertaald het optimaliseren van je website voor Google inhoud. Wat SEO precies allemaal inhoudt is niet uit te leggen in een kort antwoord zoals hier. Maar om het makkelijk te houden zijn het verschillende – meer dan 200 verschillende – factoren die invloed hebben op jouw online vindbaarheid. Deze factoren zorgen samen uiteindelijk voor jouw positie in Google op relevante zoekwoorden. Voor meer informatie over SEO kun je ons altijd bellen, we beantwoorden graag je vragen omtrent dit onderwerp.
Is mijn nieuwe website goed vindbaar?
Of jouw website goed vindbaar is, hangt zoals hierboven omschreven af van vele verschillende factoren. Deze factoren zijn verdeeld over verschillende vlakken waarvan “on site” of te wel op jouw website er 1 van is. Wij zorgen er standaard voor dat deze factoren op jouw website zo optimaal mogelijk staan ingericht. Zo sta je per definitie al met 1 – 0 voor op je concurrentie. Zoals eerder genoemd is de vindbaarheid van je website van meer dan alleen dit afhankelijk, maar wel leg je er een sterke fundering mee!
Wat verwachten jullie van mij als klant?
Wat wij van jou als klant verwachten is hetzelfde als dat jij van ons verwacht en kan verwachten. Denk hierbij aan heldere communicatie en snel aanleveren van materiaal. Wanneer wij moeten wachten op materiaal kunnen wij de korte doorlooptijd niet garanderen. Het is dus belangrijk dat jij als klant ook meewerkt aan de korte doorlooptijd van de ontwikkeling van jouw nieuwe website!
Hoe zit het met ondersteuning na oplevering?
Wanneer je met vragen zit dan kun je altijd bij ons terecht met je vragen. Bel of mail ons met je vraag dan beantwoorden we deze graag. Moet er even een kleine en snelle aanpassing gebeuren zijn wij de beroerdste niet en zullen we hier niet direct een factuur voor hoeven sturen. Uiteindelijk is het belangrijk dat jij je als klant goed geholpen voelt!
Regelen jullie ook mijn mail?
Wanneer gewenst regelen wij voor jou een professioneel mailadres. Dit is een info@jouwdomeinnaam.nl adres waarmee je direct professioneel overkomt op de persoon met wie je op dat moment in contact bent. Ook andere voorzetsels als je naam o.i.d. zijn natuurlijk mogelijk. Wil je dit aanvullen met een strakke email handtekening is dit ook mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden voor oplevering van je website!

Webvorm Website Basis heb je al vanaf: €1295 €895

Bekijk inhoud Website Basis
webshop laten maken

Het houdt niet op bij een logo

De visuele identiteit laat zien waar je als merk voor staat. Het weerspiegelt de persoonlijkheid van je merk. Je visuele identiteit bevat onder andere grafische elementen die jouw merk herkenbaar maken. En dit houdt niet op na het ontwerpen van een logo. Het gaat veel verder dan dat. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren die in uitingen gebruikt worden, lettertypes, iconen, vormen, patronen en andere (grafische) stijlelementen.
Waar komen je bezoekers vandaan?
Maak een plan. Denk in de beginfases van je webshop al na over waar jouw potentiele klanten zitten en hoe je die gaat bereiken. Een volledig geoptimaliseerde webshop zonder bezoekers, levert alsnog geen verkopen op.
Zorg voor een eigen identiteit
Maak je webshop onderscheidend. Bedenk een sterke naam met bijpassende URL en laat het ontwerp van je shop volledig aansluiten bij je huisstijl. Zorg dat je niet te verwarren bent met jouw concurrenten!
Optimaliseer de ervaring in jouw shop
Een gebruiksvriendelijke webshop maakt van meer bezoekers ook daadwerkelijk kopers. Een simpele en logische navigatie, uitstekende werking op mobiele apparaten en een productenoverzicht dat zich makkelijk laat filteren en snel laadt.
Professionele productfoto’s
De klant kan je producten nu eenmaal niet voelen. Totdat de techniek zover is, moeten we het dus doen met goed beeldmateriaal. Dat begint met scherpe en kleur-echte foto’s, maar overweeg ook eens video’s of 3D weergaves.
Zorg voor vertrouwen
Wek vertrouwen met keurmerken, behaalde prijzen of reviews van eerdere klanten. Maak je shop persoonlijk en overweeg eens om wat foto’s te laten zien van jou en je team.
Snel en simpel afrekenen
Als de klant eenmaal een beslissing genomen heeft, moeten ze zo snel mogelijk hun aankopen af kunnen rekenen. Zorg voor een duidelijk en snel afrekenproces met voldoende betaalmogelijkheden.
winnen doen we samen

Waarom voor Webvorm kiezen?

Veel ervaring: specialist sinds 2015
Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen
24/7 bereikbaar via telefoon, whatsapp en mail
100% tevredenheidsgarantie
Gemiddelde score van 4.9 van de 5 sterren

Klanten aan het woord.

wij zijn natuurlijk volledig overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en super enthousiast over onze persoonlijke werkwijze. Maar neem dat vooral niet van ons aan! Onze klanten aan het woord:
Peter van Achten
"Webvorm heeft onze website ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden met het opgeleverde werk. Na de eerste evaluatie was de website al voor 90% zoals ik dat voor ogen had. Na oplevering is de service ook top. Als ik vragen heb dan kan ik ze daarover telefonisch benaderen. Binnen 24u is er een antwoord als het een complexe vraag is. Nogmaals bedankt voor alle hulp!"
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
© 2023 Webvorm. All Rights Reserved.  Alle tarieven zijn excl. btw. tenzij anders aangegeven.
crossmenuarrow-right