FAQ

Veelgestelde vragen.

Direct contact
Veelgestelde vragen

Vragen zijn er om beantwoord te worden.

Wij ontwerpen en ontwikkelen volledig op maat. We gebruiken dus geen standaard templates of thema's. Hierdoor leveren we 100% unieke ontwerpen. Waarom maatwerk beter is dan een kant-en-klare thema? Dat leggen wij graag hieronder voor je uit.

1. Unieke uitstraling: Met een op maat gemaakte website creëer je een unieke uitstraling die past bij jouw bedrijf. Dit kan leiden tot een onderscheidende en professionele uitstraling die het vertrouwen van bezoekers kan vergroten.

2. Geen onnodige kosten: Een kant-en-klare thema lijkt misschien goedkoper, maar kan op de lange termijn duurder uitpakken. Dit komt doordat het thema niet altijd aan de specifieke wensen en eisen van de klant voldoet, waardoor er extra kosten kunnen ontstaan om de website aan te passen of te verbeteren.

3. Optimalisatie voor conversie: Dankzij maatwerk kan de website zo worden ingericht dat bezoekers worden aangezet tot actie, zoals het doen van een aankoop of het invullen van een contactformulier. Dit kan bijdragen aan een hogere
conversieratio en dus meer omzet.

4. Flexibiliteit: Met maatwerk zijn er geen beperkingen wat betreft design, functionaliteit en prestaties. Hierdoor kun je de website volledig naar wens aanpassen en optimaliseren.

5. Schaalbaarheid: Een op maat gemaakte website is gemakkelijker te schalen en uit te breiden dan een kant-en-klaar thema. Hierdoor kun je de website aanpassen aan de groei van je bedrijf en de veranderende behoeften van je doelgroep.

6. Betere zoekmachineoptimalisatie (SEO): Maatwerk biedt meer mogelijkheden voor
zoekmachineoptimalisatie dan de meeste kant-en-klare WordPress-thema's. Dit kan leiden tot een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en dus meer organisch verkeer naar jouw website.

7. Betere beveiliging: Een op maat gemaakte website is vaak beter beveiligd dan een kant-en-klaar thema. Hiermee kun je de veiligheid van jouw website en de gegevens van jouw klanten waarborgen.

8. Geen beperkingen bij updates: Bij een kant-en-klaar thema kunnen updates problemen veroorzaken als er aanpassingen zijn gemaakt in de code. Bij maatwerk heb je hier geen last van en kun je altijd de nieuwste updates en functionaliteiten implementeren.

9. Beter overzicht in de code: De code van een op maat gemaakte website is vaak overzichtelijker dan die van een kant-en-klaar thema. Dit kan het onderhoud en de verdere ontwikkeling van jouw website gemakkelijker maken.

10. Snelheid en prestaties: Een kant-en-klaar thema kan vaak overladen zijn met code en functies die niet allemaal nodig zijn. Dit kan de snelheid en prestaties van de website beïnvloeden. Bij maatwerk zorgen wij ervoor dat alleen de benodigde code wordt gebruikt, wat kan leiden tot een snellere en beter presterende website.

11. Betere ondersteuning: Bij kant-en-klare thema's kan het gebeuren dat de ontwikkelaar op een bepaald moment stopt met het ondersteunen van het thema. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer het thema verouderd raakt en niet meer compatibel is met nieuwe Wordpress updates. Bij maatwerk heb je dit probleem niet, omdat het maatwerk specifiek is ontworpen voor jouw bedrijf. Bovendien kunnen wij de website up-to-date houden en compatibel houden met nieuwe software- en technologie-updates, zodat je website altijd optimaal presteert en veilig blijft.

12. Meer controle over de branding: Een op maat gemaakte website biedt meer controle over de branding en de uitstraling van de website. Dit kan bijdragen aan een betere merkbeleving voor bezoekers.

Zelf aanpassingen doen aan je website is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij zeggen altijd, als je een tekstdocument kunt bewerken in Word, dan kun je ook de teksten aanpassen op je website! Ook foto’s aanpassen, vervangen of toevoegen is een fluitje van een cent. Zo hoef je dus niet steeds ons te vragen om iets aan te passen op je website maar hou je het beheer gewoon in eigen hand. Mocht je er toch niet uitkomen dan helpen we je natuurlijk graag op weg!

Evenals bij een normale website kun je ook je webshop heel gemakkelijk zelf beheren. Producten zelf toevoegen, aanpassen of verwijderen. Het kan allemaal zeer eenvoudig. Ook het bijhouden van je verkoopcijfers, omzet en voorraad zijn functionaliteiten die je kunt verwachten van een webshop gemaakt door Webvorm.

WordPress is een van de meest gebruikte CMS’en wereldwijd. De meest uiteenlopende websites zijn ontwikkeld binnen WordPress. Ook veel van de websites die jij dagelijks bezoekt of gebruikt zijn gemaakt met WordPress. WordPress kent vele voordelen, van de stabiele basis die ervoor zorgt dat je website veel bezoekers aankan tot de gebruiksvriendelijkheid waarmee jij je foto’s en teksten kan aanpassen!

CMS is een afkorting voor Content Management Systeem, met andere woorden het systeem waarin je de content van je website kan beheren. Content kan in de vorm van tekst zijn, maar ook foto’s, blogberichten of in het geval van een webshop je producten. Een voorbeeld van een bekend CMS is bijvoorbeeld WordPress. Dit is tevens het CMS dat wij bij Webvorm gebruiken om jouw nieuwe website op te bouwen.

De prijs die je op je offerte ziet staan is de prijs die je betaald. Bij Webvorm hebben we een hekel aan verrassingen achteraf, dit herken je zelf ongetwijfeld ook. Daarom staat transparantie centraal binnen iedere samenwerking. Vraag je een offerte bij ons aan? Dan weet je dus direct waar je aan toe bent en hoef je niet bang te zijn dat er achteraf nog extra uren worden berekend. Dit sluit aan bij onze 100% tevredenheidsgarantie!

Met ons hostingpakket zorgen wij ervoor dat de website altijd up to date is. Ook zullen wij regelmatig beveiliging updates uitvoeren. Het account dat wij gebruiken voor beheer en je eigen account dat wij aanmaken zijn beide voorzien van een sterk wachtwoord.

Hosting is wat ervoor zorgt dat jouw website online staat. Een website zonder hosting is als een vliegtuig zonder motoren. Je hebt het nodig om in de lucht te komen en te blijven. De hosting wordt door ons verzorgt op een server. Ook zitten dagelijkse back-ups inbegrepen bij onze hosting. Dit heeft als voordeel dat als je een fout maakt bij het bewerken van je site of er een virus op je site staat we dit snel en doeltreffend kunnen repareren voor je!

SEO staat voor Search Engine Optimalisation wat makkelijk vertaald het optimaliseren van je website voor Google inhoud. Wat SEO precies allemaal inhoudt is niet uit te leggen in een kort antwoord zoals hier. Maar om het makkelijk te houden zijn het verschillende – meer dan 200 verschillende – factoren die invloed hebben op jouw online vindbaarheid. Deze factoren zorgen samen uiteindelijk voor jouw positie in Google op relevante zoekwoorden. Voor meer informatie over SEO kun je ons altijd bellen, we beantwoorden graag je vragen omtrent dit onderwerp.

Of jouw website goed vindbaar is, hangt zoals hierboven omschreven af van vele verschillende factoren. Deze factoren zijn verdeeld over verschillende vlakken waarvan “on site” of te wel op jouw website er 1 van is. Wij zorgen er standaard voor dat deze factoren op jouw website zo optimaal mogelijk staan ingericht. Zo sta je per definitie al met 1 – 0 voor op je concurrentie. Zoals eerder genoemd is de vindbaarheid van je website van meer dan alleen dit afhankelijk, maar wel leg je er een sterke fundering mee!

Wat wij van jou als klant verwachten is hetzelfde als dat jij van ons verwacht en kan verwachten. Denk hierbij aan heldere communicatie en snel aanleveren van materiaal. Wanneer wij moeten wachten op materiaal kunnen wij de korte doorlooptijd niet garanderen. Het is dus belangrijk dat jij als klant ook meewerkt aan de korte doorlooptijd van de ontwikkeling van jouw nieuwe website!

Wanneer je met vragen zit dan kun je altijd bij ons terecht met je vragen. Bel of mail ons met je vraag dan beantwoorden we deze graag. Moet er even een kleine en snelle aanpassing gebeuren zijn wij de beroerdste niet en zullen we hier niet direct een factuur voor hoeven sturen. Uiteindelijk is het belangrijk dat jij je als klant goed geholpen voelt!

Wanneer gewenst regelen wij voor jou een professioneel mailadres. Dit is een info@jouwdomeinnaam.nl adres waarmee je direct professioneel overkomt op de persoon met wie je op dat moment in contact bent. Ook andere voorzetsels als je naam o.i.d. zijn natuurlijk mogelijk. Wil je dit aanvullen met een strakke email handtekening is dit ook mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden voor oplevering van je website!

Website Basis heb je al vanaf €1495
Contact opnemen
Gemiddelde score van 4.9 van de 5 sterren

Klanten aan het woord.

wij zijn natuurlijk volledig overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en super enthousiast over onze persoonlijke werkwijze. Maar neem dat vooral niet van ons aan! Onze klanten aan het woord:

Let’s get in touch.

Klaar om jouw volgende project met ons te beginnen? Bel of stuur ons een email en wij zullen jou binnen 1 dag voorzien van een reactie!