Web development & branding

Let’s get in touch.

Bekijk de mogelijkheden

Onze klanten zijn gevestigd in heel Nederland!

We kunnen heel Nederland met gemak bedienen omdat onze effectieve werkwijze eenvoudig via telefoon en e-mail verloopt. Ook wanneer je gevestigd bent in Limburg, Zeeland of Noord Brabant zijn we nog steeds goed bereikbaar en altijd dichtbij.
Klaar om jouw volgende project met ons te beginnen? Bel of stuur ons een e-mail en wij zullen jou binnen 1 dag voorzien van een reactie!

Telefoon

Dagelijks bereikbaar tussen 09:00-18:00
010 668 1065

WhatsApp

Wij reageren meestal binnen 1 uur
Klik hier voor WhatsApp
Email
Wij reageren meestal binnen 4 uur
info@webvorm.nl
Neem vrijblijvend contact op:
webshop laten maken

Het houdt niet op bij een logo

De visuele identiteit laat zien waar je als merk voor staat. Het weerspiegelt de persoonlijkheid van je merk. Je visuele identiteit bevat onder andere grafische elementen die jouw merk herkenbaar maken. En dit houdt niet op na het ontwerpen van een logo. Het gaat veel verder dan dat. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren die in uitingen gebruikt worden, lettertypes, iconen, vormen, patronen en andere (grafische) stijlelementen.
Waar komen je bezoekers vandaan?
Maak een plan. Denk in de beginfases van je webshop al na over waar jouw potentiele klanten zitten en hoe je die gaat bereiken. Een volledig geoptimaliseerde webshop zonder bezoekers, levert alsnog geen verkopen op.
Zorg voor een eigen identiteit
Maak je webshop onderscheidend. Bedenk een sterke naam met bijpassende URL en laat het ontwerp van je shop volledig aansluiten bij je huisstijl. Zorg dat je niet te verwarren bent met jouw concurrenten!
Optimaliseer de ervaring in jouw shop
Een gebruiksvriendelijke webshop maakt van meer bezoekers ook daadwerkelijk kopers. Een simpele en logische navigatie, uitstekende werking op mobiele apparaten en een productenoverzicht dat zich makkelijk laat filteren en snel laadt.
Professionele productfoto’s
De klant kan je producten nu eenmaal niet voelen. Totdat de techniek zover is, moeten we het dus doen met goed beeldmateriaal. Dat begint met scherpe en kleur-echte foto’s, maar overweeg ook eens video’s of 3D weergaves.
Zorg voor vertrouwen
Wek vertrouwen met keurmerken, behaalde prijzen of reviews van eerdere klanten. Maak je shop persoonlijk en overweeg eens om wat foto’s te laten zien van jou en je team.
Snel en simpel afrekenen
Als de klant eenmaal een beslissing genomen heeft, moeten ze zo snel mogelijk hun aankopen af kunnen rekenen. Zorg voor een duidelijk en snel afrekenproces met voldoende betaalmogelijkheden.
winnen doen we samen

Waarom voor Webvorm kiezen?

Veel ervaring: specialist sinds 2015
Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen
24/7 bereikbaar via telefoon, whatsapp en mail
100% tevredenheidsgarantie
Gemiddelde score van 4.9 van de 5 sterren

Klanten aan het woord.

wij zijn natuurlijk volledig overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en super enthousiast over onze persoonlijke werkwijze. Maar neem dat vooral niet van ons aan! Onze klanten aan het woord:
Peter van Achten
"Webvorm heeft onze website ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden met het opgeleverde werk. Na de eerste evaluatie was de website al voor 90% zoals ik dat voor ogen had. Na oplevering is de service ook top. Als ik vragen heb dan kan ik ze daarover telefonisch benaderen. Binnen 24u is er een antwoord als het een complexe vraag is. Nogmaals bedankt voor alle hulp!"
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
© 2023 Webvorm. All Rights Reserved.  Alle tarieven zijn excl. btw. tenzij anders aangegeven.
crossmenuarrow-right