Web development & branding

Over Webvorm.

Maak kennis met ons

Hey! Aangenaam, leuk je te ontmoeten.

We onderscheiden ons in persoonlijke service en deskundig advies. Sinds onze start in 2015 hebben we vele ondernemers geholpen hun bedrijf online te laten groeien. Klanten waarderen ons met een 4.9 van de 5 sterren. Daar zijn we trots op!
Onze missie

Jouw bedrijf succesvol online zonder zorgen.

Het internet is dé plek om snel en betaalbaar een breed publiek aan te spreken. Toch zijn veel ondernemers vandaag nog niet online vindbaar. Te weinig tijd? Geen idee waar te beginnen? Snappen we!
Daarom helpen wij je graag om zonder zorgen de stap naar online te zetten. Met all-in web development, webhosting en branding hebben wij alles in huis voor jouw digitale dromen.
Onze visie

Niet de grootste, maar de beste worden.

Sinds 2015 werken wij elke dag keihard en met veel passie aan sterke websites en optimale zichtbaarheid voor ondernemers. Met al onze vlieguren, kun jij rekenen op resultaten van de bovenste plank.
Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,9 van de 5 sterren. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor en stiekem ook wel trots op!
Remote werken

Remote werken is voor ons niet het nieuwe normaal.

Wij geloven niet in standaard oplossingen of vaste teams. Al sinds de oprichting van Webvorm werken wij remote; tijd- en plaats onafhankelijk. We kunnen heel Nederland met gemak bedienen omdat onze effectieve werkwijze eenvoudig via telefoon en e-mail verloopt. Ook wanneer je gevestigd bent in Limburg, Zeeland of Noord Brabant zijn we nog steeds goed bereikbaar en altijd dichtbij. Deze manier van werken zien we als een tool die ons de mogelijkheid geeft om ons leven precies zo in te richten op een manier die bij ons past.
Fahd Mbarki | Founder & Project manager

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Gemiddelde score van 4.9 van de 5 sterren

Klanten aan het woord.

wij zijn natuurlijk volledig overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en super enthousiast over onze persoonlijke werkwijze. Maar neem dat vooral niet van ons aan! Onze klanten aan het woord:
Peter van Achten
"Webvorm heeft onze website ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden met het opgeleverde werk. Na de eerste evaluatie was de website al voor 90% zoals ik dat voor ogen had. Na oplevering is de service ook top. Als ik vragen heb dan kan ik ze daarover telefonisch benaderen. Binnen 24u is er een antwoord als het een complexe vraag is. Nogmaals bedankt voor alle hulp!"
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
© 2023 Webvorm. All Rights Reserved.  Alle tarieven zijn excl. btw. tenzij anders aangegeven.
envelopephone-handsetcrossmenuarrow-right