Topwalls
Een maatwerk ecommerce oplossing voor de nieuwste wanddecoratie trends.
Topwalls is opgericht met de visie om aan haar klanten unieke en hoogwaardige wandpanelen te leveren die op een eenvoudige en snelle manier gemonteerd kunnen worden.
Neem contact op

Diensten geleverd:

Web development
Lees meer
Merk & Strategie
Lees meer
Onderhoud & hosting
Lees meer
Topwalls, een webshop die hoogwaardige wandpanelen aanbiedt om elke ruimte te transformeren. Bij deze uitdagende opdracht hebben wij niet alleen de webshop gebouwd, maar ook een handige calculator toegevoegd aan de productpagina. Deze innovatieve functie stelt de klanten in staat om eenvoudig en snel het benodigde aantal wandpanelen te berekenen voor hun vierkante meters muur. Het is onze doel om de gebruikerservaring te verbeteren en klanten te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.
Dankzij verschillende koppelingen met modules zoals WooCommerce en Mollie, bestelt de klant met het grootste gemak hoogwaardige wandpanelen. De integratie van Sendcloud zorgt ervoor dat de bestelling binnen no-time netjes bij de klant thuis wordt afgeleverd.

Wij zijn enthousiast om te zien hoe Topwalls blijft groeien en zijn dankbaar dat wij een rol heb mogen spelen in dit uitdagende project.
Sparren over jouw webshop?

Veelgestelde vragen over de bouw van je webshop

Wanneer je een nieuwe webshop laat maken, wil je natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hiernaast het antwoord op de meest gestelde vragen.
Wij vinden dat een nieuwe webshop echt bij jou en je bedrijf moet passen, daarom starten wij altijd met een interview. Tijdens onze eerste of tweede meeting gaan we samen met jou op zoek naar de zaken die voor je bedrijf echt belangrijk zijn. De webshop moet je leven tenslotte makkelijker maken, helpen meer omzet te draaien en het bedrijf verder laten groeien.

Wanneer we precies weten wat je wilt, maken wij een voorstel. Op het moment dat je daar enthousiast van wordt kunnen we echt beginnen.

We vragen je eerst om wat startinformatie aan te leveren en starten vervolgens met het ontwerpen van je nieuwe webshop. Als onze webshop specialist klaar is, ontvang je het eerste ontwerp van je nieuwe webshop.

Daarna kunnen we beginnen met het bouwen van je nieuwe webshop. Dit doen we op een bouwlocatie, zodat je live mee kunt kijken en je huidige webshop gewoon online blijft staan. Als de webshop staat vragen wij om je feedback. Je geeft dan aan wat je mooi vind en wat je graag nog anders zou willen zien en daar gaan wij vervolgens weer mee aan de slag. Zo weet je zeker dat je nieuwe webshop precies zo is gebouwd als jij dat wilt.

Hoe lang wij bezig zijn met het bouwen van je webshop hangt een beetje af van de omvang van het project en onze planning. Zo kunnen onze webshop experts binnen een paar weken een project opleveren, maar zijn er ook webshops waar we een stuk langer mee bezig zijn. Om je toch een schatting te geven, kun je rekening houden met ca. 8 weken vanaf het moment dat je de offerte hebt ondertekend. Mocht dit anders zijn, dan hoor je dit uiteraard vooraf van ons.
Elke ondernemer heeft andere wensen, daarom is het lastig om standaard prijzen te hanteren voor het maken van een webshop. We proberen altijd rekening te houden met ieders budget en te kijken, hoe we jou daarvoor het beste kunnen helpen. Om je een idee te geven, wij bouwen webshops vanaf 2000,-, maar ook voor 6.000,-. Het verschil zit hem voornamelijk in de functionaliteiten, de grootte van de webshop en het werk wat je uitbesteed of zelf doet. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de beste oplossing voor jou!

Ben je benieuwd wat jouw webshop gaat kosten? Vraag dan een offerte aan en wij doen jou een scherp aanbod!
Yes! Wij bouwen jouw webshop namelijk met een front-end builder. Dit betekent dat je zelf eenvoudig aan de voorkant van je webshop (kleine) aanpassingen kunt doen. Zo kun je zelf een foto of tekst aanpassen of een nieuw product toevoegen in je webshop.
Samen sparren?
Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.
Telefoon
Dagelijks bereikbaar tussen 09:00-18:00
010 6681065
WhatsApp
Wij reageren meestal binnen 1 uur
Klik hier
Email
Wij reageren meestal binnen 4 uur
info@webvorm.nl
Services
arrow-downarrow-leftarrow-right