Web development & branding

Wordpress onderhoud & hosting.

Bekijk de mogelijkheden

Onderhoud & hosting.

Beveiligingsupdates, backups, hosting, support en nog veel meer..

WordPress onderhoud

Als je eenmaal een website hebt kun je hem niet zomaar laten staan en er verder niets meer mee doen. Om goed te blijven werken heeft je WordPress website regelmatig onderhoud nodig. Zowel WordPress en de gebruikte modules hebben regelmatig updates nodig zodat je website goed en veilig blijft werken.
Daarnaast is het verstandig om regelmatig een back-up te maken zodat je altijd terug kunt grijpen mocht er een keer iets mis gaan. Voor het bijwerken van deze “achterkant” van je website is het belangrijk dat deze zorgvuldig gedaan wordt, in de juiste volgorde, en met een goede controle. Daarnaast zul je moeten zorgen voor een goede veiligheid van je website zodat deze beschermd is tegen hackers.

WordPress hosting en domeinnaam

Je website moet ergens op een snelle server staan die altijd verbinding heeft met het internet zodat de website 24 uur per dag te bezoeken is. Je huurt als het ware een stukje van deze webserver. Dit noemen we webhosting. Deze dienst is dus noodzakelijk om je website online te krijgen. Er zijn tal van aanbieders die webhosting aanbieden, om het onze klanten makkelijker te maken hebben wij deze dienst standaard in ons onderhoudspakket zitten.

Onderhoud & hosting

€ 17.95

per maand
De onderhoud & hostingkosten worden bij oplevering van de website voor een jaar in rekening gebracht.
Aanvragen
Nog geen Webvorm klant? Neem dan eerst contact op voor een vrijblijvende website scan.

Inhoud Onderhoud & hosting

GRATIS modules t.w.v. €200,-
Module updates
Website updates
Malware & Virus scans
Dagelijkse backups
Snelheidsoptimalisatie
Technische ondersteuning
Beveiliging
Up-time controle
Support
Hosting
Eigen .nl domeinnaam (Google DNS)
10 GB SSD VPS (opslag hosting)
SSL beveiliging (groen slotje)

Onderhoud en hosting zonder gedoe!

Deze optie geldt alleen als de website door ons is gebouwd. Heb je ergens anders een website laten maken maar wil je alsnog dat we het onderhoud en support overnemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Heb ik naast deze kosten nog andere maandelijkse kosten?
Nee! Om jouw website verbinding te laten maken met het internet heb je een domeinnaam en hosting nodig, beiden zitten standaard inbegrepen in dit pakket.
Wat moet ik zelf nog doen?
Qua onderhoud en hosting hoef jij niets te doen! Wat jij wel kunt blijven doen natuurlijk is het maken en plaatsen van waardevolle content op je website zodat je website blijft groeien en steeds meer bezoekers aantrekt.
Is dit allemaal wel nodig?
Om het risico op beveiligingslekken zoveel mogelijk in te perken is het van groots belang om modules en core updates regelmatig te installeren. Dit zijn complexe processen welke gespecialiseerde aandacht vereisen.

Daarnaast is het updaten van modules en de WordPress core belangrijk voor de compatibility en snelheid van de website of webshop.
Wat is het voordeel voor mij?
Het grote voordeel voor jou is dat jij je op jouw eigen werk kan focussen en geen zorgen hoeft te maken over je website. Wanneer er zich problemen voordoen dan lossen wij deze adequaat en snel op.

Daarnaast laten we je website gebruik maken van een aantal premium modules, dit geheel kosteloos.
Zijn jullie goedkoop?
Ja. met slechts € 17,95 p/m zijn we een van de goedkoopste aanbieders van professionele websites. Veel bedrijven vragen wel €30 tot €50,- per maand voor een professionele website.
Wat kunnen jullie mij garanderen?
Wat kunnen wij garanderen…
Dat wij er alles aan doen om je website up-to-date en zo veilig mogelijk te houden. Dat wij je op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen & functies die interessant kunnen zijn voor jouw website. Dat de dagelijkse back-up van je website 7 dagen bewaard blijft en dat wij regelmatig een snelheidstest uitvoeren en bijsturen waar nodig.

Wat kunnen wij niet garanderen…
Wij kunnen niet garanderen dat je 100% beveiligd bent tegen cyber aanvallen of uitval van je website door niet goed functionerende servers of modules. Uiteraard zullen we er alles aan doen om dit te voorkomen door dagelijks verschillende (veiligheids)checks uit te voeren. Niets om je druk over te maken, wij weten wat wij doen. Mocht het nodig zijn dan is er altijd een recente back-up voor handen.
Support
Omdat wij jouw website onderhouden geniet je van prioritaire support vanuit onze helpdesk. Heb je een vraag of wil je iets laten wijzigen? Dan kan dat binnen enkele dagen al.

Webvorm support bevat:

✔ 7 dagen per week bereikbaar
✔ Beantwoorden van vragen over je website
✔ Het oplossen van bugs
✔ Website monitoren voor optimalisatie
✔ Het uitvoeren van malware-scans
✔ Het opschonen van database tabellen
✔ Up-time controle
✔ Wekelijkse algemene controles
✔ In de eerste twee weken na oplevering twee uur gratis ondersteuning voor doorvoeren aanpassingen

Maar, Webvorm support bevat geen:

✖ Aanpassingen aan je website of webshop
✖ Verzoeken die Custom Coding behoeven
✖ Ondersteuning van 3rd-party modules

Voor werkzaamheden die niet standaard in ons support zitten (zoals het toevoegen of wijzigen van content, toevoegen van pagina’s, installeren en/of configureren van modules etc, bieden wij een voordelige strippenkaart.
Gemiddelde score van 4.9 van de 5 sterren

Klanten aan het woord.

wij zijn natuurlijk volledig overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en super enthousiast over onze persoonlijke werkwijze. Maar neem dat vooral niet van ons aan! Onze klanten aan het woord:
Peter van Achten
"Webvorm heeft onze website ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden met het opgeleverde werk. Na de eerste evaluatie was de website al voor 90% zoals ik dat voor ogen had. Na oplevering is de service ook top. Als ik vragen heb dan kan ik ze daarover telefonisch benaderen. Binnen 24u is er een antwoord als het een complexe vraag is. Nogmaals bedankt voor alle hulp!"
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
© 2023 Webvorm. All Rights Reserved.  Alle tarieven zijn excl. btw. tenzij anders aangegeven.
crossmenuarrow-right