Onderhoud, hosting & E-mail

Eén aanspreekpunt voor onderhoud, hosting & e-mail. Kortom; alles goed geregeld.
Dat is fijn wanneer het op onderhoud, hosting en e-mail aankomt. Daar staan wij dus ook voor. Door de combinatie van kwalitatieve partners en eigen expertise kunnen we dit dan ook garanderen. Veilige Managed VPS hosting met oog voor de toekomst, inrichting van je e-mail zonder zorgen en wij die altijd voor je klaarstaan bij vragen.
Klanten geven ons een 4.9 van de 5
Meer weten over onderhoud, hosting & E-mail?
Stel jouw vraag aan Webvorm. Wij helpen je graag verder om een oplossing op-maat te bedenken.
Neem contact op

WordPress onderhoud

Als je eenmaal een website hebt kun je deze niet zomaar laten staan en er verder niets meer mee doen. Om goed te blijven werken heeft je WordPress website regelmatig onderhoud nodig.
Daarnaast is het verstandig om regelmatig een back-up te maken zodat je altijd terug kunt grijpen mocht er een keer iets mis gaan. Voor het bijwerken van deze “achterkant” van je website is het belangrijk dat deze zorgvuldig gedaan wordt, in de juiste volgorde, en met een goede controle. Je zult ook moeten zorgen voor een goede veiligheid van je website zodat deze beschermd is tegen hackers.

WordPress Managed VPS hosting

Om je website online te zetten, moet je als het ware een stukje webruimte huren. De bestanden die jouw website vormen, worden op de server opgeslagen. Wist je dat websitebezoekers sneller afhaken als jouw WordPress website te lang moet laden? Ook Google geeft de voorkeur aan snelle websites. De zoekmachine laat de snelheid van jouw website zelfs meewegen in de ranking. Hosting speelt hierin een belangrijke rol en bepaalt grotendeels het succes van jouw WordPress website.
Bij een Managed VPS hosting beheren wij de server. Wij zorgen ervoor dat je website snel en stabiel blijft werken, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij regelen back-ups, monitoring en updates en zorgen voor goede beveiliging.
Wat is het verschil tussen Managed VPS hosting en Shared hosting? Shared hosting is een goedkopere optie voor kleine bedrijven die heel weinig verkeer verwachten en flexibiliteit/prestatie niet belangrijk vinden. Terwijl Managed VPS hosting een betere optie is voor professionele bedrijven die meer verkeer verwachten en meer flexibiliteit en schaalbaarheid nodig hebben. Managed VPS hosting biedt ook betere prestaties, betere beveiliging en betere betrouwbaarheid. In onze Onderhoud & hostingpakketten bieden wij enkel Managed VPS hosting aan.

You’ve got mail!

Ook de e-mail kan via Webvorm geregeld worden. Wij richten onze e-mailservices in met Zoho Mail en dat doen we niet voor niks. Er is namelijk niks vervelender dan een storing. Dit heeft direct invloed op jouw business en daarom doen wij het liever goed via de betrouwbare e-mail servers van Zoho. Wij helpen jou dan ook graag met de inrichting en configuratie van jouw e-mail.

Technologie staat nooit stil

Dat betekent dat het altijd bijsturing nodig heeft. Daarom zorgen wij met onze ondersteuning dat jouw website of webshop altijd klaar is voor morgen. Wat nu werkt, hoeft morgen niet te werken. Daarom monitoren wij continu alle ontwikkelingen. Daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Daarnaast reserveren wij tijd voor hulp bij vragen of ontwikkelingen. Zo staat er altijd iemand voor je klaar.
Meer weten?
S M L
Kleine site Standaard site / kleine shop Grote site / groeiende shop
€ 19,95 € 29,95 € 49,95
PER MAAND PER MAAND PER MAAND
Hosting
Snelheid Standaard Snel Uitstekend
vCPUs 1 vCPU 2 vCPU 2 vCPU
RAM 1 GB 2 GB 4 GB
Data verkeer 200 GB 500 GB 1000 GB
Opslag 3 GB 8 GB 20 GB
Updates
Frequentie 1 x per 8 weken 1 x per 5 weken 1 x per 4 weken
WordPress Core
Standaard modules
Backups
Frequentie 1 x per week 1 x per 48 uur 1 x per 24 uur
WordPress Core
Modules
Database
Bewaartijd 3 dagen 7 dagen 14 dagen
Support
E-mail / App / telefoon
Spoed op werkdagen - Tot 20:00 uur Tot 22:00 uur
Spoed buiten werkdagen - Optioneel Optioneel
SLA - - Optioneel
Beveiliging
SSL
Firewall
Malware monitoring
2FA Authenticator
Realtime bescherming -
Brute Force Protection -
Cloudflare DDoS protection - Optioneel Optioneel
Overig
Live statuscheck 24/7
Snelheid optimalisatie -
Database optimalisatie -
Uptime monitoring 1 x per 24 uur 1 x per 60 min 1 x per 5 min
Lees verder

Veelgestelde vragen over Onderhoud & hosting

Wanneer je je website wil laten hosten en onderhouden, wil je natuurlijk vooraf precies weten hoe dat gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen.
Nee! Om jouw website goed te laten werken heb je hosting, beveiliging en onderhoud nodig, alle drie zitten standaard inbegrepen in onze pakketten.
Om het risico op beveiligingslekken zoveel mogelijk in te perken is het van groots belang om modules en core updates regelmatig te installeren. Dit zijn complexe processen welke gespecialiseerde aandacht vereisen. Daarnaast is het updaten van modules en de WordPress core belangrijk voor de compatibility en snelheid van de website of webshop. Ook moet je website ergens op een snelle server (webhosting) staan die altijd verbinding heeft met het internet zodat de website 24 uur per dag te bezoeken is.
Met snelle hosting kan je beter presteren in Google en zullen bezoekers op je website minder snel afhaken.
Shared hosting is een goedkopere optie voor kleine bedrijven die heel weinig verkeer verwachten en flexibiliteit/prestatie niet belangrijk vinden. Terwijl Managed VPS hosting een betere optie is voor professionele bedrijven die meer verkeer verwachten en meer flexibiliteit en schaalbaarheid nodig hebben. Managed VPS hosting biedt ook betere prestaties, betere beveiliging en betere betrouwbaarheid. In onze Onderhoud & hostingpakketten bieden wij enkel hoogwaardige Managed VPS hosting aan.
Geen enkele website is natuurlijk hetzelfde, dus heeft niet elke website dezelfde vorm van onderhoud & hosting nodig. Zo verschilt het benodigde onderhoud & hosting voor een kleine website van bijvoorbeeld het onderhoud van een webshop. Vandaar dat er verschillende Onderhoud & hostingpakketten worden aangeboden. De verschillen tussen de pakketten zijn dus gebaseerd op de type website. Een kleine website heeft minder vaak updates nodig dan complexe websites. Dit geldt ook voor het maken van backups. Daarnaast heeft elke onderneming op andere momenten behoefte aan ondersteuning en monitoring. Daarom kan je een pakket kiezen dat past bij jouw WordPress website en jouw wensen daarvoor. Het zou zonde zijn als je zou moeten betalen voor diensten die niet voor jou van toepassing zijn. Vergelijk hierboven de pakketten. Liefst een pakket op maat? Neem dan even contact met ons op.
Het grote voordeel voor jou is dat jij je op jouw eigen werk kan focussen en geen zorgen hoeft te maken over je website. Wanneer er zich problemen voordoen dan lossen wij deze adequaat en snel op.
Daarnaast laten we je website gebruik maken van een aantal premium modules, dit geheel kosteloos.
Qua onderhoud en hosting hoef jij niets te doen! Wat jij wel kunt blijven doen natuurlijk is het maken en plaatsen van waardevolle content op je website zodat je website blijft groeien en steeds meer bezoekers aantrekt.
De meeste aanbieders vragen voor een vergelijkbaar pakket (M pakket) gemiddeld €60. Wij kunnen onze pakketten zo scherp aanbieden omdat wij het onderhoud en de hosting zelf beheren.
Samen sparren?
Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.
Telefoon
Dagelijks bereikbaar tussen 09:00-18:00
010 6681065
WhatsApp
Wij reageren meestal binnen 1 uur
Klik hier
Email
Wij reageren meestal binnen 4 uur
info@webvorm.nl
Services
arrow-downarrow-right