Jouw WordPress webshop
op maat gemaakt

Je bent op zoek naar een WordPress maatwerk webshop? Als WordPress bureau snappen we dat als geen ander. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content managementsysteem (CMS).
Klanten geven ons een 4.9 van de 5
Samen sparren over een nieuw webdesign?
Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.
Neem contact op

Een Wordpress webshop laten maken

Online verkoop realiseren doe je met een goede webshop. Daarbij staan gebruiksvriendelijkheid voor organisatie en eindgebruiker voorop. Echter, wij gaan graag een stapje verder; wij kijken hoe we de webshop volledig kunnen integreren in de bedrijfsvoering. Van het aantrekken van klanten tot het verzenden van het pakket en de afhandeling. Een webshop is namelijk meer dan een tool, het is een manier van zakendoen.

WooCommerce als basis voor jouw webshop

Meer dan 30% van alle websites wereldwijd draaien op WordPress. Dat is natuurlijk niet voor niets. WooCommerce is een uitbreiding op WordPress en daarom ontwikkelen wij onze webshops op basis van dit systeem. WooCommerce is de ideale basis voor jouw webshop. Hierbij staan gebruiksgemak, maatwerk en aanpasbaarheid voorop.

Eenvoudig beheren

De eenvoud van het beheer en de mogelijkheden om alles aan te passen maken het systeem uniek. Dat maakt dat steeds meer mensen kiezen voor WordPress met een WooCommerce webshop. Het is jouw eigen online winkel en dan is het wel prettig als jij en je team veel zelf kunnen doen. Afhankelijkheid van een ontwikkelaar of een moeilijk CMS is daarmee verleden tijd.

Impact van een webshop

Wanneer je gaat starten met een webshop heeft dit impact. Er zijn een hoop thema’s die geregeld moeten worden voor je aan de slag kan.
Denk bijvoorbeeld aan productinventarisatie, voorraad, logistiek, betalingen, klantenservice, marketing, etc. Wij ontwikkelen dagelijks webshops voor verschillende bedrijven en hebben veel ervaring. Daarom adviseren we graag bij de inrichting van jouw webshop en alle zaken die hierbij komen kijken.
Webvorm- Wordpress website laten maken

Jouw product snel en veilig bij de klant

Gefeliciteerd! Weer een bestelling in de webshop. Dat is natuurlijk top, maar nu moet je aan de slag. Hoe zorg je er nou voor dat jouw product snel en veilig bij de klant komt? Welke pakketdistributeur kies je? Wanneer wil je dat het pakket binnen is? Hoe zit het met verzendkosten? Wat doe je met retourzendingen? Stuk voor stuk thema’s die we samen kunnen aanpakken. Door middel van slimme tools als Sendcloud zorgen wij ervoor dat verzenden voor jou snel en gemakkelijk wordt.
Sparren over jouw webshop?

Veelgestelde vragen over de bouw van je webshop

Wanneer je een nieuwe webshop laat maken, wil je natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hiernaast het antwoord op de meest gestelde vragen.
Wij vinden dat een nieuwe webshop echt bij jou en je bedrijf moet passen, daarom starten wij altijd met een interview. Tijdens onze eerste of tweede meeting gaan we samen met jou op zoek naar de zaken die voor je bedrijf echt belangrijk zijn. De webshop moet je leven tenslotte makkelijker maken, helpen meer omzet te draaien en het bedrijf verder laten groeien.

Wanneer we precies weten wat je wilt, maken wij een voorstel. Op het moment dat je daar enthousiast van wordt kunnen we echt beginnen.

We vragen je eerst om wat startinformatie aan te leveren en starten vervolgens met het ontwerpen van je nieuwe webshop. Als onze webshop specialist klaar is, ontvang je het eerste ontwerp van je nieuwe webshop.

Daarna kunnen we beginnen met het bouwen van je nieuwe webshop. Dit doen we op een bouwlocatie, zodat je live mee kunt kijken en je huidige webshop gewoon online blijft staan. Als de webshop staat vragen wij om je feedback. Je geeft dan aan wat je mooi vind en wat je graag nog anders zou willen zien en daar gaan wij vervolgens weer mee aan de slag. Zo weet je zeker dat je nieuwe webshop precies zo is gebouwd als jij dat wilt.

Hoe lang wij bezig zijn met het bouwen van je webshop hangt een beetje af van de omvang van het project en onze planning. Zo kunnen onze webshop experts binnen een paar weken een project opleveren, maar zijn er ook webshops waar we een stuk langer mee bezig zijn. Om je toch een schatting te geven, kun je rekening houden met ca. 8 weken vanaf het moment dat je de offerte hebt ondertekend. Mocht dit anders zijn, dan hoor je dit uiteraard vooraf van ons.
Elke ondernemer heeft andere wensen, daarom is het lastig om standaard prijzen te hanteren voor het maken van een webshop. We proberen altijd rekening te houden met ieders budget en te kijken, hoe we jou daarvoor het beste kunnen helpen. Om je een idee te geven, wij bouwen webshops vanaf 2000,-, maar ook voor 6.000,-. Het verschil zit hem voornamelijk in de functionaliteiten, de grootte van de webshop en het werk wat je uitbesteed of zelf doet. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de beste oplossing voor jou!

Ben je benieuwd wat jouw webshop gaat kosten? Vraag dan een offerte aan en wij doen jou een scherp aanbod!
Yes! Wij bouwen jouw webshop namelijk met een front-end builder. Dit betekent dat je zelf eenvoudig aan de voorkant van je webshop (kleine) aanpassingen kunt doen. Zo kun je zelf een foto of tekst aanpassen of een nieuw product toevoegen in je webshop.
Samen sparren?
Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.
Telefoon
Dagelijks bereikbaar tussen 09:00-18:00
010 6681065
WhatsApp
Wij reageren meestal binnen 1 uur
Klik hier
Email
Wij reageren meestal binnen 4 uur
info@webvorm.nl
Services
arrow-downarrow-leftarrow-right