Het bouwen van een sterk merk doen we samen

We creëren een unieke positie voor jouw doelgroep. Daar draait het om bij branding. Wat is jouw verhaal? En hoe laat je dat zien aan de wereld? Welke kanalen zet je in? Kortom, alles wat je doet om jouw merk te laden en te ontwikkelen.
Klanten geven ons een 4.9 van de 5
Webvorm- Wordpress website laten maken
Wat maakt jouw merk sterk?
Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.
Neem contact op

Een sterk merk is consistent,
herkenbaar en onderscheidend

En dat is niet gemakkelijk. Want dat begint allemaal bij een goede merkpositionering.
Dat vraagt een kritische benadering en het juiste specialisme. Wie ben je? Wat maakt je uniek? Wie is nou echt je doelgroep? In een strategische sessie bepalen we samen het vertrekpunt. Daarna gaan we aan de slag met het bouwen van jouw merk.

Merkpositionering als vertrekpunt

We leggen jouw unieke merkpositionering vast in het brandbook. Dit is een inspirerende merkbijbel die als houvast dient en sturing kan geven aan alle communicatie. Alles waar jouw merk voor staat komt hierin terug. Dat begint met de merkpositionering, maar kan later uitgebreid worden met huisstijlelementen als logo, typografie, beeldtaal en kleuren. Zo heb je één merkbijbel die zowel intern als extern direct duidelijk maakt waar jouw merk voor staat. Dit vormt hét vertrekpunt voor alle communicatie.
Webvorm- Wordpress website laten maken

Van de website tot het kantoorpand en alles wat ertussen zit

Hoe kan het dat je sommige merken alleen al aan de kleur herkent? Bij de grote gele M weten we allemaal dat het McDonalds is. En de grijze appel met een hap eruit is Apple. Dit komt door een jarenlange, consistente doorvertaling van het merk over alle kanalen.

En dan hebben we het dus echt over alle kanalen. Wij zijn specialisten op alle designdisciplines en gaan graag aan de slag met de doorvertaling van jouw merkverhaal naar de complete middelenmix. Van het kantoorpand en het wagenpark tot de brochure. En van je visitekaartje en billboards tot de website.
Sparren over jouw merk?

Veelgestelde vragen over branding & design

Wanneer je een brandbook of styleguide laat maken, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed gebeurt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hiernaast het antwoord op de meest gestelde vragen.
Natuurlijk wil je vooraf precies weten waar je aan toe bent. Vinden wij ook altijd fijn! Juist daarom bespreken wij vooraf met jou wat we gaan doen. Er zijn namelijk nogal wat verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we een alleen een styleguide maken, waarin alle visuele elementen worden vastgelegd of een compleet brandbook. Verder maken we ook graag ontwerpen voor drukwerk, banners, social posts etc.
Yes, let’s talk business! Het geld, de poen, de knaken zijn tenslotte ook belangrijk. Toch is er niet één vaste prijs. Het ene bedrijf heeft namelijk al helemaal duidelijk waar ze voor staan en wat ze willen uitstralen. Het andere bedrijf weet nog niet welk verhaal ze willen vertellen en hebben daar wat extra hulp bij nodig. Bij ons krijg je altijd precies wat je nodig hebt om online te “shinen”. Een styleguide met alle visuele elementen erin krijg je al vanaf 950,- en een compleet brandbook vanaf 2000,-. Dit is inclusief een strategiesessie en oplevering van de verschillende huisstijlelementen.
Simpel, onze experts maken niet alleen graag mooie dingen, maar combineren het altijd met de kennis van de markt en de doelgroep. Bij Webvorm weten wij precies wat er nodig is om meer te verkopen en je omzet te verhogen. Daarnaast starten we altijd met een kick-off sessie om je nog beter te leren kennen. Tijdens deze sessie vuren wij een hoop moeilijke vragen op je af. Zo weten we precies waar je bedrijf voor staat, waar je naartoe wilt en hoe je doelgroep eruit ziet. Vervolgens gaan wij verder op onderzoek uit. Zo weten we vooraf precies wie je doelgroep is en waar deze mensen op zitten te wachten. In combinatie met onze eigen kennis en ervaring gaan wij voor je aan de slag.
Samen sparren?
Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.
Telefoon
Dagelijks bereikbaar tussen 09:00-18:00
010 6681065
WhatsApp
Wij reageren meestal binnen 1 uur
Klik hier
Email
Wij reageren meestal binnen 4 uur
info@webvorm.nl
Services
arrow-downarrow-leftarrow-right