Branding

Branding is de basis.

Direct contact
Waar we goed in zijn

Huisstijl laten ontwerpen.

Het visitekaartje dat je uitdeelt, het briefpapier voor jouw facturen of de website die jouw klanten bezoeken… het zijn allemaal voorbeelden van zogenaamde ‘huisstijldragers’.

Elke keer als iemand met jouw bedrijf of organisatie in contact komt, wil je de juiste boodschap overbrengen en zorgen voor herkenbaarheid. Dat doe je door alles duidelijk onderdeel te maken van één huisstijl. Een verkeerd ontwerp spreekt niet de juiste mensen aan en laat een negatieve indruk achter. Dan verdient de vormgeving daarvan wel wat aandacht, vind je niet?
De elementen van een huisstijl

Branding is de basis.

Om zeker te zijn van een consistente vormgeving voor al jouw huisstijldragers (zoals: briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, websites etc.), bestaat je huisstijl uit een aantal basiselementen die je toepast.

Misschien wel het belangrijkste element van je huisstijl. Een krachtig logo dat herkenbaar is, tijdloos, veelzijdig, toepasselijk en niet te ingewikkeld.

Sommige merken hanteren een slogan. Een korte zin met niet teveel woorden, die gemakkelijk herhaald of herinnerd kan worden.

Kleuren kunnen erg veel betekenen voor je uitstraling. De juiste combinatie zorgt voor een krachtige en herkenbare identiteit die de doelgroep aanspreekt.

Van zakelijk en strak, tot speels of kunstzinnig. Elk merk vraagt om een ander lettertype (font) dat afgestemd wordt op de rest van de huisstijl.

Illustraties en iconen, maar ook fotogebruik. Herkenbare visuals die qua stijl, toon en uitstraling bij elkaar en de rest van de huisstijl aansluiten.

Branding Basis heb je al vanaf €295
Deze elementen samen vormen de huisstijl van jouw onderneming die naadloos aan moet sluiten bij de ‘identiteit’ van jouw onderneming. Vandaar ook de toepasselijke engelse term: brand identity. Deze identiteit is de basis voor de vormgeving van jouw logo en alle huisstijldragers. De ontwerpen stemmen we af op wat je uit wilt stralen, in welke branche je actief bent en wie je doelgroep is.
Contact opnemen
Bekijk wat voor digitale oplossingen wij voor onze opdrachtgevers realiseren

Samen mooie dingen maken.

Plant & Pot
De online winkel voor al je verse huisplanten
Topwalls
Een maatwerk e-commerce oplossing voor de nieuwste wanddecoratie trends
Webvorm- Wordpress website laten maken
Taxi+ Rotterdam
Moderne website voor een gerenommeerde taxi onderneming
Gemiddelde score van 4.9 van de 5 sterren

Klanten aan het woord.

wij zijn natuurlijk volledig overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en super enthousiast over onze persoonlijke werkwijze. Maar neem dat vooral niet van ons aan! Onze klanten aan het woord:

Let’s get in touch.

Klaar om jouw volgende project met ons te beginnen? Bel of stuur ons een email en wij zullen jou binnen 1 dag voorzien van een reactie!