Web development & branding

Branding.

Bekijk de mogelijkheden

Branding.

Kan jouw bedrijf of organisatie een creatief en passend huisstijl ontwerp gebruiken? Wil jij je onderscheiden van de concurrentie en de juiste indruk achter laten bij (potentiële) klanten? Dan zit je goed.
Offerte aanvragen
Huisstijl laten ontwerpen

Webvorm staat voor je klaar.

Het visitekaartje dat je uitdeelt, het briefpapier voor jouw facturen of de website die jouw klanten bezoeken… het zijn allemaal voorbeelden van zogenaamde ‘huisstijldragers’.
Elke keer als iemand met jouw bedrijf of organisatie in contact komt, wil je de juiste boodschap overbrengen en zorgen voor herkenbaarheid. Dat doe je door alles duidelijk onderdeel te maken van één huisstijl. Een verkeerd ontwerp spreekt niet de juiste mensen aan en laat een negatieve indruk achter. Dan verdient de vormgeving daarvan wel wat aandacht, vind je niet?
Bekijk inhoud pakket
Neem vrijblijvend contact op:
De elementen van een huisstijl

Standaard inbegrepen bij Webvorm Branding.

Om zeker te zijn van een consistente vormgeving voor al jouw huisstijldragers (zoals: briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, websites etc.), bestaat je huisstijl uit een aantal basiselementen die je toepast.
Een logo
Misschien wel het belangrijkste element van je huisstijl. Een krachtig logo dat herkenbaar is, tijdloos, veelzijdig, toepasselijk en niet te ingewikkeld.
Pay-off / slogan
Sommige merken hanteren een slogan. Een korte zin met niet teveel woorden, die gemakkelijk herhaald of herinnerd kan worden.
Kleurgebruik
Kleuren kunnen erg veel betekenen voor je uitstraling. De juiste combinatie zorgt voor een krachtige en herkenbare identiteit die de doelgroep aanspreekt.
Typografie
Van zakelijk en strak, tot speels of kunstzinnig. Elk merk vraagt om een ander lettertype (font) dat afgestemd wordt op de rest van de huisstijl.
Visuals
Illustraties en iconen, maar ook fotogebruik. Herkenbare visuals die qua stijl, toon en uitstraling bij elkaar en de rest van de huisstijl aansluiten.

Webvorm Branding heb je al vanaf: €195 €95

Deze elementen samen vormen de huisstijl van jouw onderneming die naadloos aan moet sluiten bij de ‘identiteit’ van jouw onderneming. Vandaar ook de toepasselijke engelse term: brand identity. Deze identiteit is de basis voor de vormgeving van jouw logo en alle huisstijldragers. De ontwerpen stemmen we af op wat je uit wilt stralen, in welke branche je actief bent en wie je doelgroep is.
Offerte aanvragen
webshop laten maken

Het houdt niet op bij een logo

De visuele identiteit laat zien waar je als merk voor staat. Het weerspiegelt de persoonlijkheid van je merk. Je visuele identiteit bevat onder andere grafische elementen die jouw merk herkenbaar maken. En dit houdt niet op na het ontwerpen van een logo. Het gaat veel verder dan dat. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren die in uitingen gebruikt worden, lettertypes, iconen, vormen, patronen en andere (grafische) stijlelementen.
Waar komen je bezoekers vandaan?
Maak een plan. Denk in de beginfases van je webshop al na over waar jouw potentiele klanten zitten en hoe je die gaat bereiken. Een volledig geoptimaliseerde webshop zonder bezoekers, levert alsnog geen verkopen op.
Zorg voor een eigen identiteit
Maak je webshop onderscheidend. Bedenk een sterke naam met bijpassende URL en laat het ontwerp van je shop volledig aansluiten bij je huisstijl. Zorg dat je niet te verwarren bent met jouw concurrenten!
Optimaliseer de ervaring in jouw shop
Een gebruiksvriendelijke webshop maakt van meer bezoekers ook daadwerkelijk kopers. Een simpele en logische navigatie, uitstekende werking op mobiele apparaten en een productenoverzicht dat zich makkelijk laat filteren en snel laadt.
Professionele productfoto’s
De klant kan je producten nu eenmaal niet voelen. Totdat de techniek zover is, moeten we het dus doen met goed beeldmateriaal. Dat begint met scherpe en kleur-echte foto’s, maar overweeg ook eens video’s of 3D weergaves.
Zorg voor vertrouwen
Wek vertrouwen met keurmerken, behaalde prijzen of reviews van eerdere klanten. Maak je shop persoonlijk en overweeg eens om wat foto’s te laten zien van jou en je team.
Snel en simpel afrekenen
Als de klant eenmaal een beslissing genomen heeft, moeten ze zo snel mogelijk hun aankopen af kunnen rekenen. Zorg voor een duidelijk en snel afrekenproces met voldoende betaalmogelijkheden.
winnen doen we samen

Waarom voor Webvorm kiezen?

Veel ervaring: specialist sinds 2015
Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen
24/7 bereikbaar via telefoon, whatsapp en mail
100% tevredenheidsgarantie
Winnen met webvorm

Kijk, daar zijn wij nou trots op!

Gemiddelde score van 4.9 van de 5 sterren

Klanten aan het woord.

wij zijn natuurlijk volledig overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en super enthousiast over onze persoonlijke werkwijze. Maar neem dat vooral niet van ons aan! Onze klanten aan het woord:
Peter van Achten
"Webvorm heeft onze website ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden met het opgeleverde werk. Na de eerste evaluatie was de website al voor 90% zoals ik dat voor ogen had. Na oplevering is de service ook top. Als ik vragen heb dan kan ik ze daarover telefonisch benaderen. Binnen 24u is er een antwoord als het een complexe vraag is. Nogmaals bedankt voor alle hulp!"
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
We helpen ondernemers groeien. Dat deden we eerder o.a. voor:
© 2023 Webvorm. All Rights Reserved.  Alle tarieven zijn excl. btw. tenzij anders aangegeven.
crossmenuarrow-right