Jouw WordPress website
op maat gemaakt

Je bent op zoek naar een WordPress maatwerk website? Als WordPress bureau snappen we dat als geen ander. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content managementsysteem (CMS).
Klanten geven ons een 4.9 van de 5
Webvorm- Wordpress website laten maken
Samen sparren over een nieuw webdesign?
Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.
Neem contact op

Een Wordpress website laten maken

Dingen maken die mensen graag gebruiken. En dat voor toffe klanten. Dat is ons motto. Jij hebt kennis van je markt en wij weten het beste wat online werkt. Een overtuigende website laten maken die aanzet tot actie? Wij maken ontwerpen die converteren.
Uitstraling is alles! Wat past bij jouw doelgroep? Wat moeten we bereiken? Samen met de identiteit van jouw bedrijf vormen deze vragen een goede basis voor onze ontwerpen.

Mobile is geen trend, mobile is alles!

Onder millennials is mobile de absolute koploper qua ‘meest gebruikte online device’. De oudere generaties volgen dit voorbeeld meer en meer.
Mobile devices zullen een steeds belangrijkere plek innemen. Het is veel meer dan een telefoon of tablet. Het is je persoonlijke hub voor al je data, zoals je portemonnee, bankzaken, persoonlijke gegevens, etc. Mobile first is daarom geen trend, mobile is leading. Een effectief design draait om de optimale gebruikservaring voor de gebruiker. Dan begin je dus precies daar waar die gebruiker te vinden is. Het zal dus geen verrassing zijn dat we met een mobiel design beginnen. En laat Google dat nu net steeds belangrijker vinden met de ‘mobile first indexing’.
Webvorm- Wordpress website laten maken

Je kunt gewoon een hele hoop zelf

Een van de grootste voordelen van WordPress CMS is de gebruiksvriendelijkheid. Dat geldt natuurlijk voor de websitebezoeker door een maatwerk webdesign. Maar vooral ook voor de websitebeheerder. Wij geloven dat jij als organisatie namelijk een hele hoop zelf moet kunnen doen met je eigen website. Denk aan het toevoegen van nieuwsberichten, een nieuwe dienst of een nieuw teamlid. Het zou gek zijn als je daar ons telkens voor nodig zou hebben. Daarom ontwikkelen wij onze websites zo dat je zelf een hoop zelf kunt aanpassen. Zo kun je dus makkelijk zelf aan de slag met jouw website en blijven de kosten voor aanpassingen beperkt.
Sparren over jouw website?

Veelgestelde vragen over de bouw van je website

Wanneer je een nieuwe website laat maken, wil je natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hiernaast het antwoord op de meest gestelde vragen.
Wij vinden dat een nieuwe website echt bij jou en je bedrijf moet passen, daarom starten wij altijd met een interview. Tijdens onze eerste of tweede meeting gaan we samen met jou op zoek naar de zaken die voor je bedrijf echt belangrijk zijn. De website moet je leven tenslotte makkelijker maken, helpen meer omzet te draaien en het bedrijf verder laten groeien.

Wanneer we precies weten wat je wilt, maken wij een voorstel. Op het moment dat je daar enthousiast van wordt kunnen we echt beginnen.

We vragen je eerst om wat startinformatie aan te leveren en starten vervolgens met het ontwerpen van je nieuwe website. Als onze website specialist klaar is, ontvang je het eerste ontwerp van je nieuwe website.

Daarna kunnen we beginnen met het bouwen van je nieuwe website. Dit doen we op een bouwlocatie, zodat je live mee kunt kijken en je huidige website gewoon online blijft staan. Als de website staat vragen wij om je feedback. Je geeft dan aan wat je mooi vind en wat je graag nog anders zou willen zien en daar gaan wij vervolgens weer mee aan de slag. Zo weet je zeker dat je nieuwe website precies zo is gebouwd als jij dat wilt.

Hoelang het bouwen van je website in beslag neemt, hangt af van de grootte en complexiteit van je nieuwe website. Wil je een basis website met alleen wat informatie en adresgegevens dan is deze sneller klaar dan een complete webshop die van alle toeters en bellen is voorzien. Doorgaans houden wij ongeveer 4 tot 8 weken aan voor het ontwerpen en bouwen van de website.
Elke ondernemer heeft andere wensen, daarom is het lastig om standaard prijzen te hanteren voor het maken van een website. We proberen altijd rekening te houden met ieders budget en te kijken, hoe we jou daarvoor het beste kunnen helpen. Om je een idee te geven, wij bouwen websites vanaf 1500,-, maar ook voor 6.000,-. Het verschil zit hem voornamelijk in de functionaliteiten, de grootte van de website en het werk wat je uitbesteed of zelf doet. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de beste oplossing voor jou!

Ben je benieuwd wat jouw website gaat kosten? Vraag dan een offerte aan en wij doen jou een scherp aanbod!
Yes! Wij bouwen jouw website namelijk met een front-end builder. Dit betekent dat je zelf eenvoudig aan de voorkant van je website (kleine) aanpassingen kunt doen. Zo kun je zelf een foto of tekst aanpassen of een nieuw product toevoegen in je webshop.
Samen sparren?
Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.
Telefoon
Dagelijks bereikbaar tussen 09:00-18:00
010 6681065
WhatsApp
Wij reageren meestal binnen 1 uur
Klik hier
Email
Wij reageren meestal binnen 4 uur
info@webvorm.nl
Services
arrow-downarrow-leftarrow-right