Web development

Het web development bureau voor ambitieuze merken.

Waar we goed in zijn

Wordpress website laten maken.

Zoek je een web development bureau dat op maat gemaakte, duidelijke en effectieve websites en webshops ontwikkelt?

Een web development bureau met oog voor jouw klanten? Eentje die je niet loslaat als de website staat maar zorgt dat ‘ie altijd up-to-date blijft? Dan ben je bij Webvorm aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw online doelen.
Web development

Hier zijn wij in thuis.

Website.

Een eenvoudig online visitekaartje of een volledig geoptimaliseerd verkoopkanaal. Wij bouwen websites in alle soorten en maten, met een focus op jouw doelstellingen. Wil jij ook een website die resultaten oplevert? Dan zit je goed.
Meer informatie

Webshop.

Het aanbod aan webshops is enorm. De concurrentie is groot en de klant heeft hoge verwachtingen. Wil jij een gebruiksvriendelijke webshop met een focus op conversie die van kijkers kopers maakt? Lees dan snel verder.
Meer informatie

Groei.

Ook na oplevering blijven we met je meekijken. We zorgen dat alles stabiel draait en blijven actief met je meedenken op basis van analyses. Kortom: we doen er alles aan om het maximale uit jouw digitale product te halen.
Behaal online succes

Het proces voor het ontwikkelen van een webapplicatie.

1. Klantanalyse
We leren jou en jouw bedrijf beter kennen en verdiepen ons in jullie branche, doelen, doelgroepen en huidige online aanwezigheid. We kijken hierbij wat jouw bedrijf precies nodig heeft.
2. Concept
We ontwikkelen een concept voor de website, inclusief een lay-out en functionaliteiten. We bouwen de website dus in grijstinten op en kijken naar waar welke informatie waar moet komen te staan.
3. Development
We ontwikkelen de website in WordPress. WordPress is het meest gebruikte, gebruikersvriendelijke en flexibele CMS op internet, dat ruim 43% van het web aandrijft. Wij zijn expert op het gebied van WordPress website ontwikkeling.
4. Testing
We testen samen met jou de website op gebruiksvriendelijkheid en optimaliseren waar nodig. Hierbij letten we erop dat alle doelen die aan het begin zijn gesteld zijn gehaald.
5. Launch!
Alleen na tevredenheid lanceren we de website live voor het publiek. Daarnaast kunnen we helpen met het promoten van de website. Ook geven we instructies hoe jij de website kan gebruiken.
6. Onderhoud en hosting
Nadat de website is gelanceerd is het belangrijk dat de website goed blijft functioneren en veilig blijft, daarom bieden wij altijd standaard Onderhoud en hosting aan.
Bekijk wat voor digitale oplossingen wij voor onze opdrachtgevers realiseren

Samen mooie dingen maken.

Plant & Pot
De online winkel voor al je verse huisplanten
Topwalls
Een maatwerk e-commerce oplossing voor de nieuwste wanddecoratie trends
Webvorm- Wordpress website laten maken
Taxi+ Rotterdam
Moderne website voor een gerenommeerde taxi onderneming
Handig om te weten

Waarom een maatwerk website?

Een website is tegenwoordig niet meer een ‘bij-product’, maar vormt de centrale rol binnen jouw organisatie. Het is dé plek waar jouw klanten de eerste keer met jullie in aanraking komen. Daarom vinden wij het meer dan belangrijk dat deze ervaring uitmuntend moet zijn. Dat kan alleen wanneer we ons niet laten limiteren door beperkingen wanneer we keuzes maken die het beste werken voor jouw doelgroep.
Jouw idee bespreken?
Dit is waarom jouw website een website op maat moet zijn:
Geen onnodige kosten: Een kant-en-klare thema lijkt misschien goedkoper, maar kan op de lange termijn duurder uitpakken. Dit komt doordat het thema niet altijd aan de specifieke wensen en eisen van de klant voldoet, waardoor er extra kosten kunnen ontstaan om de website aan te passen of te verbeteren.
Optimalisatie voor conversie: Dankzij maatwerk kan de website zo worden ingericht dat bezoekers worden aangezet tot actie, zoals het doen van een aankoop of het invullen van een contactformulier. Dit kan bijdragen aan een hogere conversieratio en dus meer omzet.
Flexibiliteit: Met maatwerk zijn er geen beperkingen wat betreft design, functionaliteit en prestaties. Hierdoor kun je de website volledig naar wens aanpassen en optimaliseren.
Schaalbaarheid: Een op maat gemaakte website is gemakkelijker te schalen en uit te breiden dan een kant-en-klaar thema. Hierdoor kun je de website aanpassen aan de groei van je bedrijf en de veranderende behoeften van je doelgroep.
Betere zoekmachineoptimalisatie (SEO): Maatwerk biedt meer mogelijkheden voor optimalisatie dan de meeste kant-en-klare WordPress-thema's. Dit kan leiden tot een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en dus meer organisch verkeer naar jouw website.
Snelheid en prestaties: Een kant-en-klaar thema kan vaak overladen zijn met code en functies die niet allemaal nodig zijn. Dit kan de snelheid en prestaties van de website beïnvloeden. Bij maatwerk zorgen wij ervoor dat alleen de benodigde code wordt gebruikt, wat kan leiden tot een snellere en beter presterende website.
Betere beveiliging: Een op maat gemaakte website is vaak beter beveiligd dan een kant-en-klaar thema. Hiermee kun je de veiligheid van jouw website en de gegevens van jouw klanten waarborgen.
Geen beperkingen bij updates: Bij een kant-en-klaar thema kunnen updates problemen veroorzaken als er aanpassingen zijn gemaakt in de code. Bij maatwerk heb je hier geen last van en kun je altijd de nieuwste updates en functionaliteiten implementeren.
Betere ondersteuning: Bij kant-en-klare thema's kan het gebeuren dat de ontwikkelaar op een bepaald moment stopt met het ondersteunen van het thema. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer het thema verouderd raakt en niet meer compatibel is met nieuwe Wordpress updates. Bij maatwerk heb je dit probleem niet, omdat het maatwerk specifiek is ontworpen voor jouw bedrijf. Bovendien kunnen wij de website up-to-date houden en compatibel houden met nieuwe software- en technologie-updates, zodat je website altijd optimaal presteert en veilig blijft.
Lees verder
Gemiddelde score van 4.9 van de 5 sterren

Klanten aan het woord.

wij zijn natuurlijk volledig overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en super enthousiast over onze persoonlijke werkwijze. Maar neem dat vooral niet van ons aan! Onze klanten aan het woord:

Let’s get in touch.

Klaar om jouw volgende project met ons te beginnen? Bel of stuur ons een email en wij zullen jou binnen 1 dag voorzien van een reactie!