Wij helpen bedrijven
groeien.

Met een sterke focus op resultaat. Want daar draait het om. Jij wilt het beste uit jouw merk halen en de doelstellingen bereiken. Wij kunnen je daarbij helpen met een slimme combinatie van strategie, design en techniek.
Klanten geven ons een 4.9 van de 5
Webvorm- Wordpress website laten maken
Zoek je een web development bureau dat op maat gemaakte, duidelijke en effectieve websites en webshops ontwikkelt?
Een web development bureau met oog voor jouw klanten? Eentje die je niet loslaat als de website staat maar zorgt dat ‘ie altijd up-to-date blijft? Dan ben je bij Webvorm aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw online doelen.

Waarom maatwerk?

Een website is tegenwoordig niet meer een ‘bij-product’, maar vormt de centrale rol binnen jouw organisatie. Het is dé plek waar jouw klanten de eerste keer met jullie in aanraking komen. Daarom vinden wij het meer dan belangrijk dat deze ervaring uitmuntend moet zijn. Dat kan alleen wanneer we ons niet laten limiteren door beperkingen wanneer we keuzes maken die het beste werken voor jouw doelgroep.
Een kant-en-klare thema lijkt misschien goedkoper, maar kan op de lange termijn duurder uitpakken. Dit komt doordat het thema niet altijd aan de specifieke wensen en eisen van de klant voldoet, waardoor er extra kosten kunnen ontstaan om de website aan te passen of te verbeteren.
Dankzij maatwerk kan de website zo worden ingericht dat bezoekers worden aangezet tot actie, zoals het doen van een aankoop of het invullen van een contactformulier. Dit kan bijdragen aan een hogere conversieratio en dus meer omzet.
Met maatwerk zijn er geen beperkingen wat betreft design, functionaliteit en prestaties. Hierdoor kun je de website volledig naar wens aanpassen en optimaliseren.
Een op maat gemaakte website is gemakkelijker te schalen en uit te breiden dan een kant-en-klaar thema. Hierdoor kun je de website aanpassen aan de groei van je bedrijf en de veranderende behoeften van je doelgroep.
Maatwerk biedt meer mogelijkheden voor optimalisatie dan de meeste kant-en-klare WordPress-thema's. Dit kan leiden tot een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en dus meer organisch verkeer naar jouw website.
Een kant-en-klaar thema kan vaak overladen zijn met code en functies die niet allemaal nodig zijn. Dit kan de snelheid en prestaties van de website beïnvloeden. Bij maatwerk zorgen wij ervoor dat alleen de benodigde code wordt gebruikt, wat kan leiden tot een snellere en beter presterende website.
Een op maat gemaakte website is vaak beter beveiligd dan een kant-en-klaar thema. Hiermee kun je de veiligheid van jouw website en de gegevens van jouw klanten waarborgen.
Bij een kant-en-klaar thema kunnen updates problemen veroorzaken als er aanpassingen zijn gemaakt in de code. Bij maatwerk heb je hier geen last van en kun je altijd de nieuwste updates en functionaliteiten implementeren.
Bij kant-en-klare thema's kan het gebeuren dat de ontwikkelaar op een bepaald moment stopt met het ondersteunen van het thema. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer het thema verouderd raakt en niet meer compatibel is met nieuwe Wordpress updates. Bij maatwerk heb je dit probleem niet, omdat het maatwerk specifiek is ontworpen voor jouw bedrijf. Bovendien kunnen wij de website up-to-date houden en compatibel houden met nieuwe software- en technologie-updates, zodat je website altijd optimaal presteert en veilig blijft.
Samen sparren?
Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.
Telefoon
Dagelijks bereikbaar tussen 09:00-18:00
010 6681065
WhatsApp
Wij reageren meestal binnen 1 uur
Klik hier
Email
Wij reageren meestal binnen 4 uur
info@webvorm.nl
Services
arrow-downarrow-leftarrow-right