2 min. leestijd

Website onderhoud uitbesteden of zelf doen?

Website onderhoud is erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je website.

Website onderhoud is erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je WordPress website. Dit heeft betrekking op veel verschillende factoren die op orde moeten zijn. Daarbij moet je denken aan technisch onderhoud zoals controleren of de laatste versie van PHP geïnstalleerd is, of de WordPress plugins up-to-date zijn en zorgen dat verdachte inlogpogingen afgewend worden. Ook het controleren of alle teksten en afbeeldingen nog op de juiste plek staan na een update hoort bij website onderhoud. 

Het onderhouden van een website vraagt vaak meer werk dan alleen een paar tweaks hier en daar. Er moet namelijk regelmatig gecontroleerd worden of je website nog gezond is, of het nog goed zit met de beveiliging, of er een back-up is gemaakt, of de ‘cache’ geleegd moet worden, of alle plugins nog normaal functioneren en of je website responsive is. En dit is nog maar het topje van de ijsberg, er zijn namelijk nog veel meer dingen die gecheckt en gemonitord moeten worden. 

Zelf je website onderhouden of dit laten doen?

Als je technisch een beetje handig bent en je hebt ook de tijd, dan kun je ervoor kiezen om zelf je website te onderhouden. Echter hebben de meeste ondernemingen en zelfstandig ondernemers niet de kennis en de tijd om dit zelf te doen. Daarom kiezen ze er vaak voor om dit uit te besteden.

Bij Webvorm bieden we diensten aan voor WordPress onderhoud. Als je ervoor kiest je website door ons te laten onderhouden, zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de veiligheid van je website op orde is, de snelheid geoptimaliseerd wordt en dat alle modules up-to-date zijn. Ook staan we bij vragen dagelijks voor je klaar. Het uitbesteden van het onderhoud van je website kan je dus veel zorgen ontnemen. Dit alles kan al vanaf 19,95 euro per maand!

Website onderhoud in WordPress

Het onderhouden van je website doen wij in het content management systeem (CMS) WordPress. WordPress is het meest bekende CMS en ook de grootste speler in de markt. WordPress is een open source systeem en wordt beheerd en doorontwikkeld door heel veel verschillende ontwikkelaars. Er worden regelmatig updates uitgebracht om de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid van WordPress te verbeteren. 

Onze werkwijze

Bij Webvorm zorgen we ervoor dat jouw website altijd up-to-date is. Onze software meet dagelijks of je website aan vernieuwing toe is en geeft automatisch aan hoe je website verbeterd moet worden. Wij kunnen je hiermee volledig ontzorgen wat betreft website onderhoud. Doordat je website door ons goed wordt bijgehouden, ben je zeker van maximale prestatie.

Het mooie van ons concept is dat we niet voor elke wijziging een factuur opmaken. Bij Webvorm betaal je elke maand een standaard bedrag, waardoor de kosten vooraf duidelijk zijn. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan als er in een bepaalde maand veel module updates worden doorgevoerd. De kosten voor het onderhouden van je website blijven dus altijd constant bij Webvorm.

Bovendien bieden we uitstekende support aan voor het onderhoud van jouw website. Je kunt ons altijd bellen als je wijzigingen nodig hebt aan je website of voor een vraag. Wij volgen dit onmiddellijk op zodat je niet lang hoeft te wachten op antwoord.

Website onderhoud uitbesteden? Neem gerust contact met ons op.


Samen sparren?
Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.
Telefoon
Dagelijks bereikbaar tussen 09:00-18:00
010 6681065
WhatsApp
Wij reageren meestal binnen 1 uur
Klik hier
Email
Wij reageren meestal binnen 4 uur
info@webvorm.nl
Services
arrow-right