Monnietalk
Een digitale oplossing voor het vergelijken en besparen op je vaste lasten
Monnietalk helpt jou te besparen op je vaste lasten. Ze praten graag over geld en al helemaal over geld besparen. Ook snappen ze dat er leukere dingen zijn dan het afsluiten van een zorgverzekering of een nieuw telefoonabonnement.
Neem contact op

Diensten geleverd:

Web development
Lees meer
Merk & Strategie
Lees meer
Onderhoud & hosting
Lees meer
Monnietalk helpt jou te besparen op je vaste lasten. Ze praten graag over geld en al helemaal over geld besparen. 

We hebben daarom een dynamische en gebruiksvriendelijke website voor Monnietalk ontwikkeld waarmee je eenvoudig verzekeringen, telefoonabonnementen en internet- en tv-abonnementen kunt vergelijken.

We hebben niet alleen aandacht besteed aan het creëren van een functionele en gebruiksvriendelijke website, maar we hebben ook zorgvuldig gekeken naar alle aspecten van Merk & Strategie. Van het ontwerpen van het logo tot het bepalen van de juiste kleurenpaletten, elk element is met precisie en zorg ontwikkeld.
Het logo vertegenwoordigt de essentie van Monnietalk: het samenkomen van financiële wijsheid en gesprekken over geldbesparing. Het is een symbool van verbondenheid en vertrouwen.

De kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd om een gevoel van vertrouwen en betrouwbaarheid over te brengen, waardoor bezoekers zich op hun gemak voelen bij het verkennen van de verschillende financiële opties. Dit alles draagt bij aan de algehele merkervaring die ze bieden.
Sparren over jouw website?

Veelgestelde vragen over de bouw van je website

Wanneer je een nieuwe website laat maken, wil je natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom vind je hiernaast het antwoord op de meest gestelde vragen.
Wij vinden dat een nieuwe website echt bij jou en je bedrijf moet passen, daarom starten wij altijd met een interview. Tijdens onze eerste of tweede meeting gaan we samen met jou op zoek naar de zaken die voor je bedrijf echt belangrijk zijn. De website moet je leven tenslotte makkelijker maken, helpen meer omzet te draaien en het bedrijf verder laten groeien.

Wanneer we precies weten wat je wilt, maken wij een voorstel. Op het moment dat je daar enthousiast van wordt kunnen we echt beginnen.

We vragen je eerst om wat startinformatie aan te leveren en starten vervolgens met het ontwerpen van je nieuwe website. Als onze website specialist klaar is, ontvang je het eerste ontwerp van je nieuwe website.

Daarna kunnen we beginnen met het bouwen van je nieuwe website. Dit doen we op een bouwlocatie, zodat je live mee kunt kijken en je huidige website gewoon online blijft staan. Als de website staat vragen wij om je feedback. Je geeft dan aan wat je mooi vind en wat je graag nog anders zou willen zien en daar gaan wij vervolgens weer mee aan de slag. Zo weet je zeker dat je nieuwe website precies zo is gebouwd als jij dat wilt.

Hoelang het bouwen van je website in beslag neemt, hangt af van de grootte en complexiteit van je nieuwe website. Wil je een basis website met alleen wat informatie en adresgegevens dan is deze sneller klaar dan een complete webshop die van alle toeters en bellen is voorzien. Doorgaans houden wij ongeveer 4 tot 8 weken aan voor het ontwerpen en bouwen van de website.
Elke ondernemer heeft andere wensen, daarom is het lastig om standaard prijzen te hanteren voor het maken van een website. We proberen altijd rekening te houden met ieders budget en te kijken, hoe we jou daarvoor het beste kunnen helpen. Om je een idee te geven, wij bouwen websites vanaf 1500,-, maar ook voor 6.000,-. Het verschil zit hem voornamelijk in de functionaliteiten, de grootte van de website en het werk wat je uitbesteed of zelf doet. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de beste oplossing voor jou!

Ben je benieuwd wat jouw website gaat kosten? Vraag dan een offerte aan en wij doen jou een scherp aanbod!
Yes! Wij bouwen jouw website namelijk met een front-end builder. Dit betekent dat je zelf eenvoudig aan de voorkant van je website (kleine) aanpassingen kunt doen. Zo kun je zelf een foto of tekst aanpassen of een nieuw product toevoegen in je webshop.
Samen sparren?
Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.
Telefoon
Dagelijks bereikbaar tussen 09:00-18:00
010 6681065
WhatsApp
Wij reageren meestal binnen 1 uur
Klik hier
Email
Wij reageren meestal binnen 4 uur
info@webvorm.nl
Services
arrow-downarrow-leftarrow-right